Belén Écija i Eric Masip, dos actors de la sèrie

TW
0

Menorca es va convertir aquest dijous en escenari de la presentació de la quarta temporada de «Madres. Amor y Vida», la sèrie de la plataforma Amazon Prime Video. Dos dels seus intèrprets van aprofitar una trobada per a periodistes, organitzada per la companyia, per donar-ne a conèixer alguns detalls.

Concretament, van ser Belén Écija i Eric Masip, que encarnen a Almudena i a Mikel respectivament a la sèrie, els que van interactuar amb els periodistes presents després d’una roda de premsa.

Els periodistes assistents van poder parlar mitjançant entrevistes de deu minuts amb Écija i Masip sobre la quarta temporada de «Madres», que arriba amb una fornada de nous fitxatges d’actors i actrius entre els quals destaquen Núria Roca, Álvaro Rico, Jordi Coll i Nuria Herrero, entre d’altres.

La sèrie, que s’ha emès per la plataforma Prime Video y per Mediaset, narra les històries d’un grup de mares preocupades per la salut dels seus fills y dels professionals que els tracten a l’àrea de pediatria d’un hospital.

Un esdeveniment privat organitzat pel gegant de vendes online a l’hotel Santa Ponsa & Torre Vella va ser el teló de fons per a reunir durant tres dies a Menorca a periodistes de 19 capçaleres nacionals com El País, ABC o de Men’s Health. D’aquesta manera, la companyia nord-americana amb seu espanyola a Madrid, va descentralitzar l’esdeveniment amb un intent de «normalitzar» aquest tipus de trobades després de la pandèmia.

El apunte

Amazon presenta les tendències d’estiu a Santa Ponsa i Torre Vella

Un exclusiu grup de periodistes que ha assistit a l’esdeveniment coneix quines seran les tendències de l’estiu d’Amazon en moda, decoració o cuina.

La companyia ha escollit l’Illa per realitzar un viatge de premsa amb el seu equip de relacions públiques d‘Espanya, en el que també s’han donat a conèixer productes menorquins que es venen a la plataforma. Concretament, s’ha fet una demostració d’avarques MIBO i una degustació de formatges, presents al seu freshstore.