El certamen es va celebrar aquest dissabte vespre a la sala de cultura de Sant Diego | Gemma Andreu

TW
0

Alaior va acollir la nit d'aquest dissabte el Certamen de Joves Dissenyadors de les Illes Balears. Es tractava del certamen d’àmbit autonòmic que servia per elegir el representant de l’arxipèlag en els pròxims Premis Nacionals de Moda. En el moment del tancament d’aquesta edició encara no es coneixia el nom del guanyador.

La Sala de Cultura de Sant Diego va ser l’escenari escollit per aquesta competició. Hi van participar sis valors emergents del món del disseny, Lis Domínguez, Nadal Cabot, Patricia Perales, Aina Zamora, Esperanza Martínez y Britnny Hermoso.

Els participants van presentar les seves propostes, que van haver de desenvolupar en sis siluetes look total. Era així que havien de seduir el jurat, format per rellevants personalitats vinculades a la moda.

Els dissenys havien de ser exemples d’innovació, aportant quelcom nou en un món com el de les noves tendències. A més, les propostes havien de ser fidels a la font d’inspiració que els va valer pe ser seleccionats per al concurs. Tampoc oblidaren els membres del jurat un criteri tan important com és el potencial com a producte comercial.

Per mostrar les col·leccions, l’organització va disposar de quinze models, tretze femenins i dos masculins, que van lluir les elaboracions dels participants.

Des de l’Asociación de Jóvenes y Nuevos Diseñadores de España (ANDE) valoraren molt positivament la celebració a l’Illa d’aquest esdeveniment.