Tancar provisionalment les canals és inviable, pels tècnis | Josep Bagur Gomila

TW
3

Sense èxit. Aquest és el resum que fan els vesins dels carrers Sor Àgueda i Marquès d’Albranca, de la reunió mantinguda ahir amb el regidor i tècnics de l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Ciutadella. Una trobada motivada pel malestar dels residents pel retard en les obres que es fan en aquests carrers, amb un retard que impedirà el pas de la colcada quan torni a poble després de les completes a l’ermita de Sant Joan de Missa.

Les obres integrals en aquests carrers havien d’estar acabades a finals d’abril, però segons s’excusà el regidor José López, dificultats imprevistes han allargat el termini fins al punt que, per Sant Joan, el carrer no serà practicable, almenys, perquè hi puguin passar els cavalls.

Noticias relacionadas

Els representants veïnals sol·licitaren que es tapin provisionalment les canals que encara romanen obertes per així permetre el pas dels cavalls, però des de l’Ajuntament descarten l’opció. En canvi, sí que es permetrà que els vesins obrin les cotxeries, convidant però a la màxima precaució, tenint en compte l’estat de la via.

Les fonts consultades expressen el seu disgust per la manca de solucions, que atribueixen en realitat a una «falta de voluntat política» per a resoldre-ho.

Tancar provisionalment les canals és inviable, pels tècnis. Foto: JOSEP BAGUR