Els expresidents de l’entitat salesiana Antonio Pedrol i Pedro Arguimbau van rebre les insígines de plata.

TW
3

Els expresidents de la Unió d’Antics Alumnes Don Bosco (UAADB), de Ciutadella, Antonio Pedrol i Pedro Arguimbau, van rebre ahir les insígnies de plata de l’entitat en el transcurs d’un acte celebrat al Santuari de Maria Auxiliadora i en el marc de la festivitat de Sant Joan Bosco, que també va incloure una eucaristia i un dinar de germanor.

L’acte organitzat per l’associació que presideix José Luis Faner Bagur va comptar amb l’assistència de Joan Yebras i Josep Mascaró, president i consiliari, respectivament, de la Federació Regional d’Antics Alumes Don Bosco.

La comunitat salesiana va celebrar ahir la festa de Sant Joan Bosco amb una eucaristia i el    reconeixement a dos dels seus expresidents al Santuari de Maria Auxiliadora.

La comunitat salesiana va celebrar ahir gojosament la festivitat de Sant Joan Bosco amb un acte que va tenir lloc al Santuari de Maria Auxiliadora, de Ciutadella, en què la tradicional eucaristia va ser presidida per l’administrador diocesà Mn. Gerard Villalonga.

Posteriorment, l’entitat salesiana va reconèixer la labor realitzada per dos dels seus expresidents, Antonio Pedrol i Pedro Arguimbau, que van rebre les insígnies de plata de mans de Joan Yebras i Josep Mascaró.

La celebració de la festivitat de Sant Joan Bosco va concloure amb un dinar de germanor celebrat a l’hotel Sagitario, al que van assistir un bon nombre de persones de la comunitat salesiana que van voler compartir la taula en un dia molt especial.

Concert-homentage

La Unió d’Antics Alumnes de Don Bosco va organitzar el passat dissabte un concert-homenatge a Joan Lluch Huguet al teatre de Calós. L’homenatjat, que va morir el passat dia 22 de juliol de 2022 a Ciutadella a l’edat de 74 anys, va ser una persona molt vinculada a la Unió d’Antics Alumnes Salesians de Ciutadella, i a més era el vicepresident primer de la junta directiva de l’entitat presidida per José Luis Faner Bagur.

El dissabte passat va organitzar un concert-homenatge pòstum a Joan Lluch Huguet, membre de l’entitat

Empresari del calçat i cofundador de la fàbrica Homers, Lluch va desenvolupar una llarga trajectòria en el món de la música, havent format part com a bateria de cinc conjunts musicals, com són Jomaris, Los Munsters, Nous Striks, D70 i JaSon5.

Per altra banda, el pròxim dissabte dia 11 tindrà lloc al teatre de Calós la representació de l’obra «De tot color», a càrrec del grup teatral Tornam a ser aquí, de Sant Lluís, que l’any passat va celebrar el seu 20è aniversari.