El programa es va presentar aquest dijous fosquet, a l’Auditori de Ferreries, en un ambient festiu i molta participació | Sonia Marquès Camps

TW
0

La terrassa de l’Auditori de Ferreries va acollir, aquest dijous vespre, la presentació del programa de les festes de Sant Bartomeu, el qual inclou una seixantena d’activitats de naturalesa ben variada, dirigides a públics de totes les edats.

A part dels actes centrals dels dies grans de festa, els dies 23 i el 24, en el calendari festiu ferrerienc hi figuren actes com el pregó, que dia 22 protagonitzarà la família de Mobles Allés i esdeveniments com la inauguració de l’exposició dedicada al centenari del CE Ferreries (dijous, 17). També, la projecció de la pel·lícula «Sant Bartomeu antany» o el Ball des Caixers, que compleix 30 anys.

Noticias relacionadas

D’aquest àmbit, l’esportiu, hi ha un ranxo de propostes de moltes modalitats, des del pàdel fins a l’atletisme, passant pel futbol, la petanca, el windsurf, la cronoescalada, el tir al plat o els escacs.

La música també serà protagonista, amb actuacions al llarg de dues setmanes de cantants i grups com Georgina Masanés i Luis Souto (aquest divendres), The Binigaus Band (dissabte), No hi som tots i Tina Servera (dia 15), Duo Calypso (22), o Fraggels, Suc i Sopes i Blue Moon (dia 24), entre altres, com el concert líric que aquest diumenge tindrà lloc a l’Auditori (20.30 h).

Un intercanvi folklòric entre el GF Aires des Barranc d’Algendar i Artusu d’Astúries, els sopars a la fresca, l’enramada de carrers, una cantada itinerant, l’anunci del veredicte del XLIV Premi Sant Bartomeu de Pintura o el certamen de mostradors, completen el programa, editat en català, castellà, francès i anglès.

Actes destacats

Dissabte, 19

Correfoc amb Myotragus Dimonis i Batucada Retrò, a les 21.15 hores a la plaça Francesc d’Albranca, i concert de Pèl de Gall i Rocksons, a les 22 h. a l’Auditori.

Dilluns, 21

Premi d’Investigació, acte de lliurament, a les 20 h, a l’Ajuntament.

Dimarts, 22

Pregó de festes, a càrrec de Mobles Allés, a les 21 h, al Pla de l’Església. Després, concert de la Banda de Ferreries i Ball de Caixers.

Divendres, 25

Gran revetlla, amb l’actuació del grup Huracán, a les 22 hores, a la plaça d’Espanya.