La desfilada del diumenge de les festes de Sant Llorenç va comptar amb deu carrosses i la participació d’unes 450 persones, que van donar color al recorregut pels carrers de la ciutat. | Katerina Pu

TW
0

La gran desfilada de carrosses de les festes de Sant Llorenç, que va erigir-se en la gran protagonista dels actes d’ahir vespre, no va decebre per la seva creativitat, explosió de colors i animació, amb la participació de deu carrosses i de 450 persones.

«Tangram, un món de colors» va ser el lema de la cinquanta-una desfilada de carrosses de les festes patronals d’Alaior que en el seu trajecte va comptar amb la presència de la Colla Gegantera i Grallera de la ciutat i altres colles convidades, i també de la Xaranga Idò Sí, que van amenitzar el recorregut.

Noticias relacionadas

L’inici de la desfilada de carrosses va ser l’avinguda de la Verge del Toro, des d’on van passar pel camí Nou, la plaça Nova i els carrers Porrassar Nou i Porrassar Vell, Ample, Major, sa Plaça, carrer Nou, es Ramal, Miguel de Cervantes i Comerç. En el transcurs del recorregut va tenir lloc una animada batalla de paperets i serpentines, davant la mirada de milers de persones que van gaudir d’un dels actes festius més multitudinaris.

Temàtica

La desfilada de carrosses de les festes de Sant Llorenç compta amb cinquanta-un anys d’història, en què actualment una comissió, forma per una desena de membres, és l’encarregada d’elegir la temàtica i desenvolupar-la per fer-la realitat.