Unes 240 persones participaren en la rua de Ciutadella. | Katerina Pu

TW
0

«Que els arbres no t’impedeixin veure el bosc», van haver de pensar ahir a Ciutadella. Unes 240 persones van contribuir a fer que la ciutat de Ponent es pogués vestir amb les seves millors gales.

Tota la ciutat es va convertir en una recreació  dels espais verds molt exacta i d’allò més autèntica i original. La natura estava representada a cadascuna de les carrosses i comparses participants en el Carnaval ciutadellenc. «Hi havia una vegada», «Ruta 2024», «El llibre de la selva», «Festa al bosc», «Quin formiguer» i «El bosc encantat» van ser les sis comparses participants.

Tot i que la majoria han estat possibles gràcies a les iniciatives de diversos grups d’amics, algunes d’elles estaven formades per algunes de les agrupacions i entitats socials que donen identitat al poble, com serien els casos dels clubs parroquials Sant Esteve i Sant Rafel o l’Apima del CEI Xipell i el Punt Jove.

Noticias relacionadas

A les 17.30 va donar principi la rua i els carrers de Ciutadella van esdevenir una gran passarel·la en què es lluïen excursionistes, éssers encantats com els gnoms o formigues que s’emportaven el menjar dels mateixos excursionistes.

Gran qualitat

Amb aquest alt nivell per part de tots, al jurat se li va fer difícil triar un guanyador del concurs a millor disfressa. Per això va necessitar l’ajuda del vot popular, obert des del principi a la pàgina web de l’Ajuntament.

Així doncs, «Guardiana del bosc» va guanyar el premi a la millor disfressa individual, mentre que «Llibre de la selva» ho va fer en la categoria de comparses, seguit de «Festa al bosc» i «El bosc encantat».