TW
0

El director de l'Agència Tributària ens fa ontes i diu que les dades sobre els 715 peixots investigats per presumpte delicte fiscal són «la repera patatera». No m'estranya. A mi, que com vostè tampoc he pogut tenir accés a aquesta informació «secreta», també em sembla «la monda lironda» el que ens han enganat i robat els Rato, Matas, Munar, Pujol, Urdangarin i companyia. I al·lucin més encara en sentir el lapsus de la Cospedal, nombre dos del PP, quan afirma que «hem fet molta feina per a saquejar el país». Açò sí que és «la leche»! Crec que mai no havia escoltat un descuit més inoportú des del temps de l'informe «Trepitja» de la nostra sempre recordada consellera Juana Mari Camps.

I després s'espantaran que, tot i penjar a les webs institucionals portals de pretesa transparència, la confiança ciutadana en alguna classe política segueixi sent nul·la. S'ho guanyen a pols. Ara que només hi queda un mes per anar a votar prometen eliminar privilegis i baixar impostos. Com si tot es pogués aclarir en 30 dies i els electors acceptàssim bobament patir una amnèsia col·lectiva sobre el que hagi pogut passar en els 47 mesos anteriors.

Noticias relacionadas

Sona a postureig, com qui tots els Sant Jordis com el d'avui presumeix de llegir llibres i, en realitat, només en compra cada vegada que s'instal·la la carpa davant l'Ajuntament. Pens que Sant Jordi hauria de ser cada dia. I que hauríem de crear també un dia del polític, ni que fos per animar-los a no tenir cap lapsus en tot l'any. Clar que seria «la monda» demanar açò a qui, amb tot un any per endavant, encara no ha pogut ni enllestir un Pla de Seguretat de Sant Joan a sols dos mesos perquè a Ciutadella comenci la festa.

Si alguna vegada hem quedat bocabadats amb la inacció o malaptesa dels nostres representants, pensant que a lo millor no són d'aquest món, el físic italià Enrico Ferni ja ens ha donat la resposta. Ha explorat 100.000 galàxies i no ha trobat més vida intel·ligent aumón. Sincerament, em reconforta. Pensar que només hi ha una Belén Esteban i un Rato a l'univers és «la repera»!...