TW
0

Amb 'P' de pandero, peixet, petit, periodista, polític...

De PP: Diu que el nou govern del Consell ha fet 100 dies en blanc, que és incapaç, irresponsable, que està desavingut... Si en tres mesos ja ha gastat totes les paraules, què li quedarà per dir en els tres anys i vuit mesos que encara hi ha per endavant? Sol ser més creïble qui critica de forma constructiva que qui reparteix a tort i a dret. Aquest no és el talant, almenys el de Tadeo. I més ara que s'ha descobert el sobrenom que empra un diputat menorquí a les xarxes (Antoni és Alícia), que tots els candidats del partit a les generals es veuen renovadors i que fins i tot el diputat mut ha reactivat la seva presència a Internet després de quatre anys de silenci. Campi qui pugui.

De PSOE: S'ha oblidat de les primàries i ha digitalitzat el repartiment de càrrecs amb un criteri gens renovador. Els ben retribuïts, per als veterans i Fernández Terrés de torn, i les regastalles, per als joves. Com la senadora que ningú no volia ser perquè no sortirà, o l'únic arquitecte-regidor a Ciutadella, que s'ha de cercar la vida a Sant Lluís perquè, si la batlessa el posa de titular, alterarà la distribució de quotes del seu 'equip'. Mentre, ni Marc Pons ni Vicenç Tur renuncien a la dieta de 924 euros per cada reunió d'Autoritat Portuària; i Joana Barceló, que havia sortit amb molta dignitat de la política, 'abusa' del nivell 33 que li dóna 1.153 euros extra cada mes en un moment de tanta precarietat pública.

Noticias relacionadas

De PSM: És el partit més ben vist, però també el més desconfiat. En lloc d'allunyar-se de la imatge del 'no a tot', insisteix a dir 'no' als creuers amb el pretext que el dic té altres prioritats, quan aquestes ja han estat garantides pel Govern. O modula el seu discurs o pot perdre part dels nous votants que l'han pujat fins al cim.

De Podem: Quan va entrar a repartir-se sous i càrrecs, va perdre la virginitat. La presidenta del Parlament ridiculitza els seus companys, que hi van amb texans: ella sí que es pot saltar el codi ètic per anar ben vestida. Pensava que podria més.

De 3 Per cent: Amb un pare com Pujol, les comissions havien de convergir forçosament a prop de Mas...