TW
0

Festes de Gràcia

L'estiu arriba a la seva fi, les festes s'acaben i com cada any noltros intentam viure en família i amics. Que els costums no s'acabin mai, berenar xocolati i coca, pastissets...
dinars ben acompanyats amb guitarra i cançons.Del carrer de la Plana al bar Infanta dia 8, un dia on es viu amb molta emoció des que aquest fabioler qui ara tenim que mos fa viure sa festa entrant al bar i sonant el fabiol que es sent net i clar, a tots aquells caixers qui entren, aquells qui fan el bot al carrer, sa capadeta... i com no, a tots els amics que són allà i comparteixen aquest matí de festa.

Moltres gràcies a tots
Pepi Catchot i Paco Pons Orfila
Bar Infanta
Maó

Diada de la solidaritat

Mercy Menorca és una de les delegacions europees -junt amb Mercy UK- de la Human Development Fundation- Mercy Centre de Bangkok, a Tailàndia. Aquesta Fundació dóna suport a infants malalts de la sida i a fills d'afectats per aquesta malaltia. També fa feina per les persones més desvalgudes dels ravals del port de Bangkok.Això ha estat i és possible per la solidaritat que sentim unes persones vers les altres. Sentiment que no volem deixar eclipsar ni en els moments més difícils. Perquè és en els moments difícils que la solidaritat es fa més forta, més gran i té més sentit. Nosaltres, per vincles especials, col·laborem amb aquesta Fundació, però la solidaritat no té, ni volem que tengui, límits. Per això no és incompatible que ens sentim persones solidàries amb gent que viu enfora i a la vegada ens hi sentim amb les persones que viuen més a prop nostre.Perquè la solidaritat continuï en alça i per donar suport a les iniciatives del Fons Menorquí de Cooperació i a totes les persones solidàries, el passat dissabte encenguérem una espelma als Quarters des Mercadal.

Gràcies per acompanyar-nos
Associació Mercy Menorca

Agradecemos la conferencia

La sociedad menorquina, en general, solemos manifestar poco nuestras emociones, nuestros gustos o disgustos y con ello no dejamos suficientemente patente lo que queremos que se siga llevando a cabo o lo que nos gustaría cambiar.Por esta razón, mi familia y yo, queremos hoy aplaudir con ganas la iniciativa del Consell Insular con la conferencia de Don José Antonio Marina.Por un lado la altura del conferenciante y por otro la iniciativa de retransmitir la conferencia hasta el otro lado de la Isla, dando así una oportunidad mayor a todos.

Igualmente nos parece magnífica la opción de poder verla en diferido una vez que esté colgada en la web de INJOVE tal y como se anunció. Nosotros pasaremos el link a amigos y familiares para que puedan escuchar una importante reflexión que tuvo como marco Menorca.

Esperamos con interés la próxima.
Familia Pons Barber
Sant Lluís

Per tu, Marita

Quan un ésser estimat ens deixa poques són les paraules de consol. I amb tu no ha estat diferent, Marita. Sabíem que lluitaves amb totes les teves forces contra una llarga malaltia, que t'havies guardat tota l'energia que sempre ens contagiaves per fer-hi front.
Però dijous es va esborrar el teu somriure. Es va apagar la teva immensa font d'energia. La notícia ens va arribar divendres a primera hora, i ens vam sentir orfes. De la teva estima, de la teva amistat, del teu consell, Marita.Ens vares fer aprendre que la nostra música, el gospel, es canta des del cor. Que hem de sentir cada una de les notes, de les paraules. Que hem de transmetre emocions. De la mateixa manera que tu ho feies.El teu exemple ens ha de servir per tirar endavant, conscients que amb cada nota, amb cada paraula, hi trobarem la teva força i la teva energia per tirar endavant. Que darrere cada cançó hi trobarem el teu somriure. Que damunt l'escenari, al teu lloc de sempre, ens acompanyaràs en cada concert. Cantant amb noltros, xalant amb noltros, com sempre havies fet.

Et trobarem molt a faltar, Marita. Continuarem per tu, ens carregarem de forces per tu. Seguirem cantant i ho farem des de ben endins del cor. Ens abraçarem amb en Keith i n'Erika i els ajudarem a tirar endavant. I ho farem per tu, Marita.

Rep una besada ben forta. Sempre seràs dins els nostres cors.
SomGospel
Menorca