TW

Vam poder escoltar al ple de dia 15 de gener de 2014 com el portaveu del grup municipal del PP feia afirmacions referint-se als docents en general i als del PSM en particular:

- «Els hi han permès fer lo que han volgut dins de les escoles com si fos un coto privat i fan lo que els hi dóna la gana.
- La visió dels professors, que el PSM n'està ple, seria ensenyar, no adoctrinar. Vostès no ensenyen, vostès adoctrinen.
- Si volguessin fer un favor als alumnes fa estona que haurien intentat posar remei a aquesta sangria que tenim de fracàs escolar. Què han fet, no han fet res en absolut.
- No s'han preocupat què els alumnes treguin males notes però s'han preocupat de tenir llaços catalanistes i tenir sa bandera catalana, però no s'espanyola».

Poden consultar l'àudio que hi ha penjat a la pàgina web de l'Ajuntament si ho volen corroborar.

No tenim paraules per qualificar les injúries cap els docents i cap a nosaltres mateixos del portaveu del PP. El convidam a vostè i a tot l'equip de govern a venir a les nostres classes i a comprovar si feim el que ens dóna la gana,si ens despreocupam dels alumnes , si feim tot el possible perquè els nostres alumnes treguin males notes i això no ens preocupa gens, si ensenyem o no als nostres alumnes. Abans de fer unes afirmacions com aquestes hauria de comprovar que el que diu és cert.

El passat dia 6 de febrer de 2014 podíem llegir a «Es Diari» unes declaracions del regidor de serveis en qualitat de president del PP local de Ciutadella i arrel d'unes pintades aparegudes a l'annex del Institut Josep M. Quadrado (accions que rebutgem des del PSM) : «Els autors demostren molt poca educació. Les formes de manifestar-se coincideixen amb les que hem vist aquests darrers mesos als centres docents. Qui ha estat capaç de fer açò ha tingut uns bons mestres. Però si se'ls educa així no m'estranya que després demostrin una mala educació tan impressionant».

M'agradaria poder saber com el president del PP local de Ciutadella i regidor de serveis de l'Ajuntament a arriba a la conclusió que les pintades tenen a veure amb la mala praxis docent i a més demostra un gran desconeixement de les formes de manifestar-se en els centres docents a favor d'una escola pública i de qualitat. Realment vergonyós , insultant i de molt mala educació.

Tots compartim que s'ha de poder expressar el descontent o les discrepàncies en el tema de l'educació però sempre pacíficament, des de la tolerància i el respecte que és així com ho han fet els pares, mares i docents que no estan d'acord amb les imposicions de la Conselleria d'Educació. Tot el contrari de molts càrrecs públics del PP (Consellera d'educació, portaveu al Parlament, diputats del PP al parlament, president del Govern de la Comunitat autònoma de les Illes Balears,etc.) que volen imposar els seus criteris (tot i el seu total desconeixement del tema educatiu) a base d'insults cap els professionals de l'educació i els pares dels alumnes que defensen una escola pública de qualitat i per a tothom.