TW
0

Sabia que opinar del Maó/Mahón no agradaria a tots. Però encara no estem en una dictadura, per tant, ho faig, i conscient sempre de qui som i, sobretot, d'on som, cosa que no tothom té clara. El senyor Fernando Serrano m'ha regalat un bon seguit de desqualificatius en resposta a una opinió sobre un fet i en la que no atacava ningú. Però d'educació no n'hi ha per tot, és ver que no?

Es curiós que m'acusi de voler fer desaparèixer el menorquí per emprar el català estàndard una persona que, defensora del menorquí com es declara, entona els seus desqualificatius en castellà. Com a mínim podria demostrar l'estima a la que diu que és la seva llengua donant una lliçó de menorquí. Ha quedat en evidència.

Persones com vostè són les que creen confrontació i fan renéixer radicalismes. I que consti, que jo, d'independentista, res, no s'enfili per una branca que no és. No li agradarà, però li recoman la lectura de l'article de Josefina Salord publicat dissabte a "Es Diari", on fa un repàs històric i documentat sobre la llengua a Menorca.

Però no ho faci des del prejudici. I no s'enfadi. Calma, no creem enfrontaments estúpids. I no vulgui tampoc, pretensiosament, confondre dos debats diferents, el de Maó/Mahón i el de Maó/Mahó. Jo, de l'H, no n'he rallat, deixem ara de banda la seva estimada Real Academia de la Historia... Sí, aquella que diu que Franco no era un dictador...