TW
0

Els jutjats de Palma han donat un bon ensurt a la Casa Reial. La filla del Rei ha estat imputada pel Cas Nóos. I no eixuguen.

La monarquia espanyola està passant per una mala època. Entre safaris, elefants i gendres que fan la guitza, el Rei segur que no dorm gaire bé. Perquè n'hi cau una darrere l'altra. Ja només li faltava tenir la seva filla declarant davant el jutge. No sé com ho aclariran, aquesta vegada.

Però per altra banda, és important que la justícia deixi clar que la llei no només està feta per al "pueblo llano". La llei és per a tots. Sense excepció (bé, el Rei té immunitat total... tots, tots, no som iguals).

El cas és que el jutge Castro ha imputat la filla del Rei, prenent seriosament les paraules que el monarca va pronunciar fa un parell d'anys, per Nadal, quan esclatà el tema Nóos. Llavors, va dir que la justícia ha de ser igual per a tots (supòs que el detall de la seva immunitat se li va passar per alt). I ara en té una conseqüència.

La família reial ha passat de ser l'exemple per al poble espanyol, a veure's com una família ferida per tots costats.

I per si no n'hi hagués prou, ara diuen que el rei té doblers a Suïssa. Crec que mai en sabrem la veritat, d'aquest tema, perquè d'una manera o altra s'amagarà. Perquè si es confirma el 'primer' espanyol quedarà en evidència. Serà un mal patriota. No crec que els ciutadans d'aquest país puguin tolerar el fet de tenir un cap d'estat amb comptes a un paradís fiscal. Mal exemple.