TW

Recordeu? És aquell joc educatiu que ens permet desenvolupar la capacitat de deducció dels infants, barat i quotidià, on la teoria és ben senzilla. Cada jugador disposa d'un full quadriculat on col·loca els seus barcos sense que l'adversari els vegi. Lletres i números, del 1 al 10, de l'A a la J, coordenades que serviran per assenyalar si has fet aigua, tocat o enfonsat la nau.

Aquesta setmana, recordàvem la joguina. Per la celebració del comitè federal socialista, que ens entristia de mala manera. Crítics o històrics, el debat n'és un altre. A l'esquerra, li toca rallar amb l'esquerra. També pels dos judicis, il·lustracions de la Gürtel i de les targes black de Bankia. En els dos casos hi ha implicats càrrecs del Govern i del PP de distintes èpoques. La coincidència dels processos demostra tota una era dretana, la cara fosca d'un partit tacat per la corrupció i que, malgrat açò, obté la majoria dels vots en les darreres eleccions. La política actual compte un discurs molt seu i molt preparat per cantar en públic, però que s'assembla al joc de taula.

Noticias relacionadas

Perquè m'entengueu, tots situen la flota ben estratègicament, sense gaire aigua als voltants, i disparen tant i tant com poden. La destinació sembla clara, tenint en compte les distribucions possibles, pretenen enfonsar tots els vaixells abans de perdre els propis.

La coherència i la credibilitat són valors sagrats. Qui no els pugui exercir, preneu l'exemple, que dimiteixi.