El Grup Filharmònic estarà acompanyat per les veus de Sabine Kern, Sofía Domènech, Antoni Pons, Lluís Sintes i el Cor Femení

TW
2

El Grup Filharmònic de l'Ateneu de Maó està preparant un muntatge a partir de «La flauta màgica». Es tracte d'un espectacle en versió concert, amb extractes de l'òpera de Mozart, i per al qual comptarà amb el baríton menorquí Lluís Sintes en el repartiment de cantants.

«La flauta màgica» es farà al teatre de l'Orfeó Maonès els dies 5 i 6 de juliol, en una proposta del Grup Filharmònic dirigit per Lola Mir amb els principals extractes de l'obra de Wolfgang Amadeus Mozart.

A l'orquestra filharmònica s'hi afegiran les veus de les sopranos Sabine Kern i Sofía Domènech, la del tenor Antoni Pons, i hi actuaran també el Cor Femení del propi Ateneu, a més del baríton menorquí.

Lluís Sintes ha estat convidat per interpretar el paper de Papageno, mentre que Sabine Kern farà de Papagena, Sofía Domènech de Pamina, Antoni Pons serà Tamino, i el Cor Femení personificarà les Tres Dames i els Tres Infants.

A més, també participarà en el muntatge Marta Cardona tocant el glockenspiel, i el mateix Lluís Sintes tocarà la petita «flauta de pa».

En les representacions que es faran a l'Orfeó Maonès el mes de juliol, «La flauta màgica» es cantarà en alemany, seguint la versió original del llibret d'Emanuel Schikaneder.