Llucia Palliser i Pere Gomila amb el conseller Miquel À. Maria. | Gemma Andreu

TW
3

Illanvers, l'esdeveniment poètic erigit en referent dels versos menorquins durant la darrera dècada, torna un estiu més a l'agenda cultural de l'Illa. I ho fa en plenitut de forma, programant dos recitals, a La Mola i al Castell de Sant Antoni de Fornells, demà divendres i dissabte, respectivament, sempre a les 21.30 hores.

Després de l'antologia de 2015, el recital presenta novetats, com la participació de poetes d'altres Illes, Nora Albert (Eivissa) i Pere Joan Martorell (Mallorca), a més dels menorquins Carles Mercadal, Blanca Argilés, Damià Rotger, Joan Pons i Sònia Moll Gamboa.

A més, es substitueix la projecció d'imatges per la creació en viu d'un quadre per part de Tònia Coll, qui s'inspirarà amb la mar, tema sobre la que versaran els poetes, acompanyats de la música d'Andreu i Annabel Villalonga. Així mateix, es dedicarà un espai al patriarca de les lletres menorquines, Antoni Moll Camps, i a Ramon Llull, amb textos que recitarà Antoni Cantamisa.

Per altra banda, l'IME ha editat un volum amb els poemes, i que té un preu de 5 euros per als assitents als recitals, i de 10 euros si s'adquireix a les llibreries. Per al recital a La Mola convé que els assistents recolleixin les entrades gratuïtes, als ajuntaments o al Consell.