TW
0

Antoni Vidal, mecànic jubilat i aficionat a la càmera, ha fet doblet en el Concurs de Fotografia de les Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2015. El guanyador ha obtingut el primer premi en la modalitat de color amb una imatge de la Pedrera de Robadones i ha obtingut el primer premi en la modalitat de blanc i negre amb una imatge de l'hospital de l'Illa del Rei. Ambdós premis estan dotats amb 295 euros cada un.

Per la seva part, Raúl Martínez Bartel ha obtingut el primer premi en la modalitat fotogràfica de sèries, amb un guardó de 150 euros.

Noticias relacionadas

L'entrega de premis va tenir lloc ahir a la sala d'exposicions de Ca n'Oliver, on quedaran exposades les 36 obres participants al certamen, 5 de les quals es tracta de sèries.


Per crear un àlbum

L'Ajuntament de Maó ha obert un nou concurs de fotografia digital per recordar la celebració de les festes de Gràcia 2015. Aquest concurs és independent del Concurs Ciutat de Maó de Fotografia que es convoca des de fa més de 15 anys, coincidint amb les festes patronals, i que seguirà convocat.