En la primera jornada ja van ser unes quantes les persones que van poder gaudir de l’activitat. | Javier Coll

TW
2

L'any passat van ser prop de 7.500 persones les que van passar per les instal·lacions del Pavelló Menorca per  gaudir del patinatge de la mà de Dynamic Menorca i la seva pista de gel artificial. Una xifra que la promotora menorquina es planteja com un nou repte a superar, amb cinc setmanes en les que tothom qui ho desitgi podrà practicar aquesta disciplina.

La pista de gel sintètic torna novament, després de la gran acollida del Nadal passat. I ho fa, amb una llarga programació, des d'ahir, quan es va inaugurar l'activitat, fins el 10 de gener.

Serà idò durant quasi un mes que petits i grans podran gaudir del patinatge sobre una superfície artificial però que «llisca igual que el gel gràcies a un líquid ecològic i no tòxic» que es posa sobre unes planxes plàstiques. Així, el promotor Elías Utset justifica aquests materials perquè «el gel natural implica uns costos inassumibles», per l'alt consum elèctric per mantenir el glaç.

Noticias relacionadas

L'activitat va adreçada a tots els públics. «L'ideal és que s'hi puguin iniciar fillets de quatre o cinc anys», explica Utset, alhora que indica que disposen de patins entre els nombres 27 i 45. Així, l'oferta és de 5 euros per mitja hora de patinatge, amb el lloguer dels patins inclòs. Un preu que es pot reduir en els establiments adherits a la campanya comercial nadalenca, que ofereixen vals de descompte del 50 per cent.

Quan als horaris, la pista estarà oberta de 17 a 21 hores els dies laborables, i de 10 a 14 i de 17 a 21 hores els dissabtes, diumenges i festius, excepte dels dies 25 i 31 de desembre i l'1 i el 5 de gener, en què les instal·lacions romandran tancades. La pista consta també de servei de bar.

Conveniará 22.500 euros con el Consell; el año pasado le dio 29.500