TW
0

Els focs aquàtics són especialment populars a l'Illa ja que parlen de festes, de nit, jaleo, calor, color, soroll i en el cas de les festes de Maó, són crepuscle dels mesos més càlids. Aquesta melangia és la que impregna les cançons del duet menorquí L'Atelier.

"Focs aquàtics" és el seu primer disc després de l'EP "Carmie" amb el qual van obtenir el premi per votació popular del Concurs Sona 9, organitzat per la revista Enderrock, iCat FM, TV3 i Ritmes.cat. El disc serà presentat en directe a la Terrassa des Claustre de Maó el proper 19 d'agost.

Carlos Martínez i Jamie Preto són amics d'infància i companys d'estudi musical. Viuen afincats al barri de Gràcia de Barcelona, sense perdre el contacte amb l'Illa que enyoren i que els alimenta creativament.

Amb una dinàmica pròpia al marge de tendències, el grup ha assolit un so inèdit en l'escena. Pop de línia clara, pràcticament cristal·lina, aliat amb l'electrònica d'autor més elegant. El classicisme del clarinet o l'harmònica folk contrasten amb una faceta estrident, hereva del pop sorollós dels noranta. Per la seva banda, la lletra dota les cançons d'un regust poètic que entronca amb la rondalla menorquina.