Titella. Alícia fa 4,5 metres d’alt que són 5 quan estira el coll i plora - I.P.D.R.

TW
0

La companyia Teatre Nu va dur ahir el seu espectacle "Somnis d'Alícia" pels carrers del centre de Ciutadella i pel Boulevard de Cala Blanca, en una activitat inclosa dins del programa Estiuactiu, que cada any està tenint un major reconeixement com a eina de dinamització dins el municipi durant els mesos d'estiu.

Tres actrius i un tècnic s'encarreguen d'escenificar "Somnis d'Alícia", un espectacle creat per la companyia el maig de 2008 a partir del conte de Lewis Carrol, "Alícia al país de les meravelles". Per a la posada en escena s'utilitza una titella gegant de 4,5 metres d'alçada que representa Alícia, que interactua amb altres personatges com el conill que la precedeix. Així, durant el passacarrers succeeixen diverses accions basades en el conte.

Avui el grup serà a la platja de Son Xoriguer (11.30 hores) i al Lago de Cala en Bosc (20.30 hores). Demà seran entre les places de Ses Palmeres i la Catedral (11.30 hores), i aquesta darrera plaça a les 21 hores. Teatre Nu tancarà el seu cicle d'intervencions a Ciutadella dissabte vespre a la Plaça Espanya de Cala en Blanes, a partir de les 20.30 hores.