jornada. Antoni J. Sintes, Luis Alejandre i Joan Melis van signar la concessió de l’ajut abans de gaudir de l’espectacle de Vuelta y Vuelta - a.i.H/f.t.

TW
0

La Fundació Turisme va concedir diumenge passat un ajut de 9.600 euros a l'Associació d'Amics de l'Illa de l'Hospital per l'edició en anglès del llibre "El Hospital de la Isla del Rey del Puerto de Mahón".

El president de la Fundació Turisme, Joan Melis, va aprofitar l'acte d'entrega de la donació per destacar la feina "encoratjadora que es realitza a l'Illa del Rei" per recuperar la història de Menorca i oferir-la a tots els visitants.

Per celebrar una jornada tan positiva per als membres de l'Associació d'Amics Illa de l'Hospital, el grup de dansa Vuelta y Vuelta va oferir un fragment de l'espectacle "Algunos pecados no tan capitales", guardonada amb el segon premi Art Jove de Dansa.

El president de Ciudadanos de Menorca, Carlos Salgado, va donar també una aportació de 500 euros "per recolzar i destacar la feina desinteressada de tanta gent".
"El Hospital de la Isla del Rey del Puerto de Mahón" és una recopilació d'informació i textos publicats sobre l'Illa. A través del llibre, els lectors poden adquirir coneixements sobre la historia militar de l'Illa i el seu entorn natural, alhora que poden endinsar-se en els projectes futurs de recuperació de l'antic hospital militar.