Grup d’actors. Per primer cop es sumen dos homes al repartiment - David Ruano

TW
0

Una costurera aferra a la paret un crucifix amb ciment per tal que no li llevin uns milicians. Un pare es vol fer amic de la seva filla al facebook. Una germana acomiada el seu germà que se'n va a la guerra. Una pintora intenta amb tota la seva ànima vendre un quadre. Una dona necessita l'ajuda heroica dels seus veïns per matar un ratolí. "Delicades" és una història d'històries. Un muntatge de qualitat, escrit i dirigit per Alfredo Sanzol, que la propera setmana encetarà la temporada de tardor del Teatre Principal de Maó.

L'obra comprèn una pasterada de situacions construïda amb fragments aparentment sense relació. La companyia, T de teatre, manté la seva aposta per l'humor. "Delicades" és una comèdia que convida a una nova manera de mirar la realitat.

L'aventura de T de teatre comença ara fa vint anys amb cinc joves actrius acabades de llicenciar-se en l'Institut del Teatre de Barcelona. L'èxit del seu primer projecte, "Petits contes misògins", les va fer mereixedores del Premi de la Crítica de Barcelona en l'apartat de Revelació Teatral.

Amb "Delicades" per primer cop es sumen al repartiment dos homes, Albert Ribalta i Jordi Rico que pugen a l'escenari amb Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca.

Una lluita per seguir viva

En paraules del seu director, "Delicades" és "una història de mort i de resurrecció. Una història de primavera on la vida lluita amb totes les seves forces per a continuar estant viva. Un temps d'homes i dones que van viure entre el cel i la terra".

T de teatre ha creat vuit espectacles i ha representat més de 2.300 funcions amb l'assistència de més de 835.000 espectadors. La gira de "Delicades" arriba a al Principal el proper dia 8, a les 21.30 hores.