Eucaristia. La celebració de l’Eucaristia va comptar amb la participació del contacontes Joan Uris - Comunicació Bisbat

TW
0

Dues setmanes més tard del previst, però amb la mateixa il·lusió, els escoltes de tota l'illa de Menorca finalment han pogut celebrar el Sant Jordi d'enguany. Els amfitrions, l'AE Federico Pareja, van proposar una acampada en contacte amb la natura, en què la convivència, la ruta i el joc van ser els protagonistes.

L'entorn des Talaier, Son Saura i Son Catlar es van convertir en els escenaris de la trobada.

Tot va començar amb una caminada de Son Catlar a Son Saura, on els esperava una merescuda bereneta que els va donar forces per poder arribar al seu destí final.

Les majestuoses cases de Mallaui, situades entre es Talaier i Cala en Turqueta, els esperaven ambientades per a l'ocasió amb murals dels elements (terra, aigua, aire, foc i vida) que havien fet cadascun dels agrupaments.

Seguidament, i després de jugar una estona i sopar, van començar les vetllades per unitats. Els llops/daines van quedar a xalar amb els experiments d'en Joan Piris i companyia, mentre que els ràngers/guies i els pioners/caravel·les/trucs anaven dins la marina a fer un joc amb llanternes. Finalment, només quedava el Bona Nit, en el qual els llops/daines de l'AE Federico Pareja, amb l'ajuda d'un vídeo, van convidar als joves a la reflexió sobre el consum.

L'endemà, després de berenar, la celebració de l'Eucaristia va comptar amb la participació del contacontes Joan Uris, i es van fer ofrenes i pregàries relacionades amb els elements. Després es va començar un joc de pistes que els va dur fins a Son Saura. Allà, a l'ombra dels ullastres, els esperava un bon dinar que van preparar els pares de l'AE Federico Pareja. Només quedava cloure el Sant Jordi amb els agraïments als participants i col·laboradors que l'han fet possible, el lliurament dels recordatoris i el parlament de comiat del president d'Escoltes de Menorca.