Desfilada. Els participants anaven amb vestits típics. - Paco Sturla

TW
0

Sant Lluís ha donat per acabades les seves festes patronals, amb una jornada dominical carregada d'actes, començant per la desfilada de cavalls i carruatges que va tenir lloc el matí, i que va omplir de gent el centre de la localitat.

El dia començava ben dematí, després que el dia anterior s'hagués celebrat la qualcada de Sant Lluïset i el seu corresponent jaleo. La primera activitat prevista era de tir al plat, al lloc de Binancolla, que va precedir la desfilada que es va fer, amb sortida i arribada a la Plaça Micoles, tot passant pel Cós, i els carrers Duc de Crillón, D'Allemand, Pere Tudurí i Lannion. Va ser un passeig força animat, amb un bon nombre de carros i cavalls, que van desfilar acompanyats de música i balls tradicionals, entre ells, els de la Colla Bastonera de Cardedeu. Una iniciativa que servia per donar valor a les tradicions (els participants anaven amb vestits tradicionals), i per substituir el jaleo d'ases.

La jornada es va completar amb el Ball del Vermut, el concurs de paelles i el dinar de germanor, jocs tradicionals i un campionat de tir amb fona.