Amanida de verdures | Fra Roger

TW
4

Comencen els mesos de calor i des de Fra Roger hem pensat elaborar una amanida de verdures fresca, vistosa i diferent. Aquesta és la recepta proposada per l'associació per aquest mes de juny. L'entitat, amb el patrocini del Departament de Projecció Econòmica del Consell, continua amb el cicle "12 mesos, 12 mossos", amb el que pretenen recuperar i divulgar la gastronomia menorquina. En aquesta ocasió es compta amb la col·laboració del xef del restaurant Ca na Pilar, Víctor Lindón.

Ingredients

-Sardina fumada
-Ou mollet vermell
-Patata macària
-Espàrrecs
-Mongeta tendra
-Remolatxa
-Bròquil
-Colflor
-Tomàquic cherry
-Mascarpone
-Rúcula
-Escarola
-Mantega
-Julivert
-Oli d'oliva
-Sal
-Pebre

Elaboració

VERDURES

Bullir i refredar amb aigua i gel els espàrrecs, la mongeta tendra, les carxofes, la remolatxa, el bròquil i la colflor. Reservar.

Noticias relacionadas

PATATA MACÀRIA

Coure a 170 graus les patates durant 45 minuts. Pelar i amb una forquilla mesclar-ho amb la mantega, oli verge, sal i un rovell d'ou. Introduir el puré entre dos papers de forn i premsar. Refrigerar i tallar amb un talla-pastes.

OU MOLLET

Bullir l'ou 6 minuts i refredar. Rompre la closca però sense retirar-la de l'ou. Introduir en un licuat de remolatxa perquè agafi el color.

EMPLATAT

Marcar la patata macària. Amanir les verdures i el tomàtic cherry amb una vinagreta de mostassa (per un litre d'oli posar 60 gr. de mostassa i 50 de vinagre), sal, pebre i julivert. Pelar l'ou. Tallar la sardina fumada. Col·locar sobre la patata, amb gràcia i elegància, les verdures, el tomàtic, la sardina, el mascarpone amb julivert picat (amanit amb sal i pebre), l'ou, la rúcula, l'escarola i les flors que es desitgin per decorar.

Bon profit!