TW
0

Assegura que no pot viure sense ell, "El Lazarillo". Rafael Álvarez "El Brujo" fa vint anys que interpreta un dels personatges més emblemàtics de la literatura espanyola en una versió que s'ha convertit en un espectacle digne d'anar a veure com es tindrà la possibilitat el pròxim divendres a les 22 hores a l'església del Socors de Ciutadella.

Rafael Álvarez "El Brujo" afronta amb aquesta obra un problema universal: l'ambició i el poder que mou l'entorn actual. Per açò una obra com "El Lazarillo de Tormes" resulta ideal com a metàfora amb la recreació del món d'un altre temps en el que també es vivien enormes desequilibris entre l'oficial de la cort i el real, el de la fam. Llavors, igual que ahir, és difícil ser feliç en un món desgraciat per les vides maltractades.

Fernando Fernán Gómez és l'autor de la versió que interpreta "El Brujo" en la que ha treballat especialment perquè l'obra no perdi la seva claredat i transparència.
MIB Produccions porta de nou a Rafael Álvarez a Menorca després de quinze anys de la seva primera actuació a l'Illa, i el fan venir de nou per l'empremta que deixà aquella vegada.