Els guàrdies civils van encalçar en Rafel entre el públic. | Josep Bagur Gomila

TW
1

Més de 500 persones i un nou èxit és el que va obtenir ahir, amb les cançons més típiques i les escenes més emblemàtiques de «Foc i Fum», la tretzena edició de la representació de la versió de la sarsuela santjoanera dirigida a la gent gran, especialment als residents del Geriàtric Municipal de Ciutadella, que van gaudir d'un dia especial i amb aires festius.

La Plaça de Sant Antoni va acollir, una vegada més, aquesta representació amb les escenes més populars de la sarsuela escrita per Joan Benejam. Una iniciativa que naixia el 2005, arran del taller «Ara que tenc temps» de l'Ajuntament de Ciutadella, i que en aquella primera edició dirigí Josep Mompó.

Noticias relacionadas

Enguany, igual com l'any passat, la directora del muntatge ha estat Maribel Silvent, qui ha comptat amb els actors Paqui Florit (Francisca), Andreu Genestar (Bartomeu), Toni Pedrol (l'amo en Joan), Martí Servera (Rafel), Sílvia Bosch (Maria), Joan Salas (Carrelet), Xavier Florit (Perico) i Toni Piris i Esteve Mercadal, en els papers dels dos guàrdies civils.

L'equip va oferir un espectacle força especial, en unes dates en què Sant Joan ja guaita un poc més enllà. S'ompliren les quatre-centes cadires que es col·locaren a la plaça, i també hi havia espai per a una seixantena de cadires de rodes. I pels voltants, tot ple de gent, dreta o asseguda, en una proposta que és ja tota una tradició i que tothom espera amb il·lusió, especialment els avis, que tenen l'oportunitat de gaudir d'aquest clàssic santjoaner.