Es be du la festa a Ciutadella

La comitiva realitza el recorregut de les 102 visites amb puntualitat

|

Valorar:
Diumenge des Be de 2017. Festes de Sant Joan

Diumenge des Be de 2017. Festes de Sant Joan

Sergi Garcia
Diumenge des Be de 2017. Festes de Sant JoanDiumenge des Be de 2017. Festes de Sant JoanDiumenge des Be de 2017. Festes de Sant JoanDiumenge des Be de 2017. Festes de Sant JoanDiumenge des Be de 2017. Festes de Sant Joan
Diumenge des Be de 2017. Festes de Sant Joan

Ciutadella viu aquest diumenge el seu primer capítol de les festes de Sant Joan 2017, amb molta animació, tot i el sol i la calor. La comitiva de s'Homo des Be recorre els carrers de la ciutat en la jornada festiva més íntima, sentida i familiar de Sant Joan.

El primer toc, puntual a les 9, a la casa del caixer senyor, Llorenç de Salort, ha marcat l'esclat de l'esperit festiu i també l'inici d'una llarga jornada per part de la comitiva, amb un total de 102 visites i un toc de dol. Per allà on passava, en Lau Florit, descalç i vestit amb pells de be, carregant un anyell blanc i estufat damunt de les espatlles, ha estat el centre de totes les mirades. Molts, sobretot els més petits, han volgut acariciar l'animal.

En sortir de la casa del Caixer Senyor, la primera visita ha estat a l'Ajuntament, on la batlessa i la Corporació han rebut a la comitiva. Després de visitar Ca'l Bisbe, els protagonistes han fet la visita a posades de pagesos, cases de propietaris de llocs, famílies nobles, i entitats, especialment l'Hospital Municipal o seus com el Cercle Artístic i el Centre Catequístic Sant Miquel, com també la seu del Consell i el Seminari, ja el capvespre.

La jornada acaba el vespre quan els protagonistes arriben a la casa del caixer casat i a on la seva esposa, Lourdes Pons, penjarà la bandera al balcó.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

Anterior
Página 1 de 3
Siguiente

Era bèna
Hace más de 4 año

700 anys de tradicio? I es milers de mallorquins, catalans etc..? Tambe venien abans? I lo de Pixar as portals tambe es protocol?

Valoración:3menosmas

Veí
Hace más de 4 año

Una pregunta: alguien se fijo si el Fabioler iba cojo?

Valoración:4menosmas

Necronomicon
Hace más de 4 año

Hombre Miguel, y tu ultima frase? "Quqalqu","vqure", "tans dibarats".

Valoración:8menosmas

Miquel Orfila Seguí
Hace más de 4 año

Quan veig com arriba a escriure sa gent a n'aquest medi de comunicació, queda demostrat que ja sigui castellà o català-menorquí es nivell és molt baix. Poso una petita relació des disbarats : Mira que es facil dentendre auhria que ser;Mira que és bo d'entendre ;coneixerlo coneixe-lo , de escriure:d'escriure;voy ablar : voy a hablar; una berración:una aberración; para no fender: para no ofender,ace:hace, no halla:no haya, cavallos. caballos; multitut:mutitud; i deguin de futer-se: ideguin d'enfoter-se. No li fa mal d'ulls a quqalqú tenir que vqure tans dibarats ?

Valoración:11menosmas

Per n'esvalot
Hace más de 4 año

Tu i tots els que deis que són 700 anys d'història segur que estau en contra del Toro de la Vega. I també són tan antigues o més. Per què fes demagògia i no voleu aquells i ses vostres si? Digueu lo que digueu es ls animals pateixen i açò a ciutadella i a tot el món es maltracte. Igual que voleu s'igualtat però amb lo dels altres. Amb lo vostre no. Açò representa es més absolut masclisme. Durant tot l'any renega de s'església i sa classe alta i ara és lo més gran? Hipòcrites

Valoración:-10menosmas

bened
Hace más de 4 año

porque cosen los intenstinos del carnero para que no vaya defecando en la misa o en las calles de ciutadella . deberia dirigirse al maltrato de los carneros y el de los cavallos por soportar tanta multitut de gente mentalmente los animales padecen a parte de anacrónicas estas fiestas siempre son encubiertas si hay accidentes , cada año es lo mismo nos tenemos que ir del pueblo para dar paso a los alcoholicos casos etilicos borracheras y vomitados de toda índole los que influyen son los propios padres dando mal ejemplo bebiendo Gin todo el dia durante dias y dias . es una VERGÜENZA

Valoración:-18menosmas

M.perea cavaller
Hace más de 4 año

Cavaller significa persona que monta a caballo. Ósea puede ser hombre o mujer Yo soy cavaller pero no montó a caballo

Valoración:-18menosmas

Ciutadellenca
Hace más de 4 año

Ja esta be de criticar ses festes de MENORCA,i en espasial ses de Ciutadella, es qui no li agraden que no venguin i degin de futer-se amb es semtiments de tot un poble i molts de fore que ja s'ho senten com seues.

Valoración:9menosmas

Toni
Hace más de 4 año

Gloriós Sant Joan a tots es Mallorquins i a tota sa reserva nativa de Ciutadellencs!....aço es en el que s'han corvertit aquestes festes,unes festes a on el poble natiu es minoría.

Valoración:10menosmas

Biel
Hace más de 4 año

Otro año más de masificación de personas alcohol.... Ya no es lo que era..

Valoración:15menosmas
Anterior
Página 1 de 3
Siguiente