TW
1

Una de les novetats del betlem de Ferreries d'enguany és la reproducció exacte dels fars de Cavalleria i Favàritx. Aquesta exposició totalment artesanal, organitzada per l'Associació d'Amics del Betlem de Ferreries amb la col·laboració de l'Ajuntament d'aquesta població, es va inaugurar ahir al número 28 del carrer Bisbe Sever i romandrà oberta fins el dia de Reis. Però només es podrà visitar els festius i caps de setmana.

L'integrant d'aquesta entitat Ramón Sintes explica que el naixement està format per una trentena de figures d'entre 19 i 21 centímetres d'altura. El port de sa Nitja també està representat i els Reis s'apropen en vaixell per la costa Nord de Menorca. L'any passat va ser visitat per més de 3.000 persones. «És l'exposició del poble que rep més visitants sempre», explica Sintes.

El pessebre del col·legi La Salle d'Alaior, inaugurat ahir a l'antiga església de Gràcia, també compta amb figures de tamany considerable, recuperades dels anys quaranta. Aquest naixement romandrà obert fins el 5 de gener, gràcies al treball realitzat per deu pessebristes durant les darreres tres setmanes, al capdavant dels quals es troba Santiago Pons Quintana. Enguany es compleix el centenari del primer betlem d'aquest centre.