Naixement creat per l’Associació Amics del Betlem de Ferreries.

TW
1

Durant les celebracions de Nadal i Reis, els vesins i visitants de Ferreries poden gaudir d'una ruta pel poble ambientada amb motius propis d'un betlem. Aquesta població ha escollit enguany la temàtica del naixement per decorar la ciutat durant aquestes festes.

La ruta de betlems inclou un total de 26 punts d'interès, amb figures de pastorets i patges reials repartits a diferents botigues i edificis públics, com són l'Ajuntament, la residència geriàtrica, l'entrada al centre socio-cultural i club de jubilats, així com la biblioteca municipal.

Noticias relacionadas

Es tracta d'una iniciativa organitzada de forma conjunta entre els comerços de la població i l'Ajuntament, i que forma part del programa Ferreries tot l'any. Rep el patrocini del Govern balear.

L'aturada més destacada d'aquesta ruta és el pessebre monumental que han creat els membres de l'Associació Amics del Betlem de Ferreries al número 28 del carrer Bisbe Sever. Aquest muntatge reprodueix fidelment els fars de Cavalleria i Favàritx i el port de Sanitja, i inclou una trentena de figures d'entre 19 i 21 centímetres d'altura. Es podrà visitar demà divedres i dissabte, així com els dies 1, 6 i 7 de gener, entre les 18 i 21 hores. Aquesta exposició va rebre l'any passat més de 3.000 visites.

Per altra banda, els comerços de Ferreries han organitzat un sorteig de premis por fomentar les vendes de proximitat durant aquestes festes. Els clients que comprin a alguna de les 44 botiques i cinc artesans que posen paradeta al mercat dels dissabtes matí a la Plaça Espanya podran aconseguir un dels 12 lots de vals de descomptes i regals valorats en 200 euros cadascun, que es sortejaran el proper 8 de gener.