Van ser molts els fillets i filletes els que van rebre al patge reial a Ciutadella. Va saludar des de la carrossa, tot recordant que d’aquí a uns dies arribaran a Menorca Ses Majestats d’Orient | Sergi Garcia

TW
0

Els patges reials van continuar aquest dissabte la seva ruta pels pobles de Menorca amb l'objectiu de recollir les cartes que els menorquins volen fer arribar a Ses Majestats d'Orient. En aquesta ocasió va ser el torn de Ciutadella, es Mercadal i Fornells, on els més petits van respondre a la convocatòria per lliurar als Reis Mags les seves peticions.

Els primers en poder entregar les seves cartes van ser els fillets i filletes de la badia de Fornells, que van rebre als emissaris reials el migdia. Allà, el patge va arribar amb un cabriol estirat per un cavall. Va entrar al poble pel passeig marítim i va fer una volta fins a l'església per tornar cap a la plaça de s'Algaret. En tot el recorregut, la comitiva reial va estar acompanyada pels fillets, desitjosos de compartir uns instants amb el patge. Així, va ser a la plaça on van tenir l'ocasió de pujar a l'entarimat i demanar els seus millors desitjos per a la nit de Reis. Ja el vespre, la delegació reial va arribar fins as Mercadal, on un bon nombre d'infants van poder entregar també les seves cartes.

Noticias relacionadas

Ciutadella

Al municipi de ponent, la comitiva reial havia arribat el capvespre. Allà, el patge va fer un recorregut des de l'Ajuntament fins a la plaça de Ses Palmeres. Van ser moltes les filletes i fillets que no van voler faltar a la cita, acompanyats per pares, avis o familiars, per veure la carrossa en la que es desplaçà el representant dels Reis d'Orient.