TW
4

Ciutadella i Menorca han celebrat aquest dilluns la diada de Sant Antoni. Ha estat en un dia asolellat, viscut amb molta tranquil·litat i sense grans aglomeracions, tal com es demanava a la ciutadania. Ha acabat al voltant de les 13 hores, després que s’hagi cantat el Te Deum i de què el regidor més jove, Guillem Bosch, hagi fet els Tres Tocs a l’interior de la Catedral.

Missa en la Catedral. Foto Manolo Barro
Noticias relacionadas

Abans s’havia celebrat la missa amb total normalitat, i l’ha seguit la tradicional Processó dels Tres Tocs. La imatge de sant Antoni ha sortit per la Porta de la Llum a les 12.05 hores. La comitiva l’han encapçalat tres regidores a cavall, amb Isa León al capdavant portant el penó. La seguien Sandra Moll i Gràcia Mercadal, la segona d’elles en substitució de Maria Jesús Bagur, que ha estat baixa per covid.

Processó a ses Palmeres. Foto Manolo Barro

El recorregut s’ha fet sense problemes, amb la gent esperant, a banda i banda de carrer. Arribats a la Plaça de ses Palmeres, la processó ha continuat directament fins a la Plaça de la Catedral, sense voltar pels carrerons de darrere el temple.