TW
0

I no sabem si per Nadal farà o no hivern, ja que de moment hem començat un desembre que ens descol·loca. No sabem si arriba Nadal o Setmana Santa, ja que tenim uns dies clars, amb temperatures màximes que arriben fàcilment als 18ºc. Això sí, les mínimes ja baixen fins els 10 o 11ºc i les nits i matinades comencen a ser fredes.

Noticias relacionadas

Ja ho diu el refrany, "Pel desembre calor, porta mal pitjor". I és que està clar que la situació ha de canviar. De moment portem una tardor atípica quant a temperatures. Ja va començar forta i fins a finals d'octubre no vàrem tenir els primers dies de pluja i vent de veritat, amb un clar descens de les temperatures. Quant a precipitació, hem salvat la tardor, ja que novembre ens ha portat grans quantitats de precipitació ben repartides per tota l'illa.

Pel que queda de mes, les previsions indiquen temps estable, amb alguna petita alteració, però sempre marcant unes temperatures més altes del que és normal per a l'època del any en la que ens trobem, per això haurem d'esperar que el Nadal toqui a la porta per esbrinar si arribaran els dies de fred de veritat, on els llums, arbres i betlems prenguin el sentit total i no ens descol·loquin pensant que arriba la primavera.

Dies de primavera en ple desembre
Dies de primavera en ple desembre
El mar en calma
El mar en calma
El Nadal ja toca a la porta
Caption