TW
0

Un camió en
contra direcció

S'altre dia sortia de sa cotxeria de ca meva per girar cap as carrer Saragossa i vaig trobar-me de cara un camió enorme, que ara a s'estiu quasi cada dia va en contra direcció per es carrer, per poder arribar en es forat des sortidor de benzina de vaixells que hi ha devora es Club Nàutic. Es 'susto' va ser gros, per sort no em vaig xocar de cara contra ell, però no crec que passi molt de temps i algú no tengui un disgust i després ,com sempre , hi posaran remei.

Els vesins esteim cansats de trucar a sa policia municipal i sa resposta és sempre sa mateixa: L'hi comunicarem al nostre superior....A jo em sembla que hi ha una fàcil solució.Tan difícil seria treure sa filera d'arbres ( lletjos i raquítics) i "bil·los" del mig des carrer València?, que justament dóna davant des forat del sortidor de benzina i així es camió podria davallar directament per aquest carrer i arribar sense haver d'anar en contra direcció i posar en perill a tothom.

No puc entendre per què fa dos anys van canviar es sentit des carrer Saragossa, que obliga es camió de benzina a anar en contra direcció.És que volen que hi hagi accidents?

Per favor, un poc de caletra!

Clotilde Preto Cardell
Ciutadella