TW

Amb aquestes retxes vull agrair públicament a persones que m'han ajudat a fer un Sant Martí inoblidable.

Crec que podem estar feliços, ja que no hem tingut cap incident greu a les festes de Sant Martí 2014 i tot ha anat amb normalitat cosa que és d'agrair.

Vull grair a totes les persones que m'han animat i donat suport, a tots els caixers de sa qualcada, a tots els mercadalencs i mercadalenques i com no a tots els visitants.

Vull donar les gràcies a persones tant especials com es la meva junta, la millora Junta possible! donar-vos ses gràcies per aquests dos anys tant especials, Francesc, Jaume, Cate, Joan Tutzó i Joan Marquès, sabeu que vos apreciï i que sempre tindré els bons records de totes les coses que hem passat junts durant aquets dos anys, i no només els dies de Sant Martí, gràcies de tot cor a tots cinc.

A ma mare,a na Lídia, na Laura, na Ivan, en Fredo, na Carmen, en David moltes gràcies a tots!, especialment a na Lídia.

Al Clup Hípic sa Creueta, a tots els membres especialment a en Tobal Camps per aquests dos anys merevellosos, sou unes grans persones tots!

A n'Ana Oleo, moltes gràcies per la teva gran labor que fas per aquet Ajuntament, especialment per aquets dies de festes que tant m'ajudes, un milió de gràcies!

A en Cristóbal Barber, gràcies per la teva gran tasca.

A en Biel de la carnisseria Ca'n Lao.

Al geriàtric des Mercadal, en especial a na Magdalena Marquès per el teu xocolati, boníssim!

En Josep Pons també per la feinada que fa sempre i la gran ajuda que em dones durant tot l'any especialment a les festes, moltes gràcies amic meu!

A Line Frio, en Raul Riudavets i en Santi Riudavets.

A la banda de música des Mercadal, a tots vosaltres enhorabona!, especialment al seu gran director en Litus Arguimbau.

A en Xisco Ametller per brindar-me aquesta gran oportunidad de poder representar a l'Ajuntament i al meu poble durant aquets dos anys dins la qualcada de Sant Martí.

A la brigada nostra, que no me cansaré mai de dir que tenim una brigada que no ens mereixem, tant la den Nino com la den Lluis Salord, a tots els seus components, gràcies per la paciència que teniu amb jo i per la feinada que feis pes municipi de Mercadal.

Gràcies a Creu Roja, Protecció Civil, Policia Local, Guardia Civil, en general gràcies a tothom per fer possible unes grans i estimades festes com són les de Sant Martí, esper que em perdoneu si em deix a qualcú, i fins un altre si Déu vol.

Abans sentia el meu poble i la meva gent amb molta estimació, però després dels dos anys com a Caixer Batle m'he adonat que tenc que estar més orgullós que mai del meu poble, de la meva gent i de les millores festes del món, gràcies estimat Mercadal, gràcies mercadalencs i mercadalenques!

Visca Mercadal i visca Sant Martí!