TW
0

Després del crack del 29 i de la gran depressió es va produir un increment dels extremismes amb els lamentables resultats que tots coneixem. Ara que el capitalisme funciona pitjor que mai, el vell fantasma del comunisme, que crèiem enterrat, torna a trobar defensors.

A Espanya i Europa vivim temps difícils i els polítics ens avisen que tindrem que assumir que les coses ja no siguin com abans. El cert és que l'onada de prosperitat ens va fer comportar-nos en general com nous rics i ens hem acostumat a l'opulència i el malbaratament.

Per força les administracions públiques han tingut que reaccionar amb retallades. Els sindicats estan enrabiats contra Zapatero que fins ara no s'havia atrevit a piular-los. Però després de tant de temps sense fer els deures cal encetar alguna cosa perquè el nombre d'aturats no arribi als cinc milions.

A l'horitzó, ens resten Sant Joan, els mundials de Sudàfrica, Wimbledon, el Tour i les vacances d'estiu. I després? Després ens podem anar preparant i posar un ciri a la Mare de Déu del Toro.