TW
0

É s ben bé com si les administracions s'haguessin tornat boges i s'hagin posat a competir per veure qui fa la retallada més grossa. Ho fan a escala piramidal i la més alta cisa a la de l'escala inferior que al mateix temps treu les tisores per a les que depenen d'ella, en una mena de joc infernal en cadena.

En una tertúlia de Radio Nacional alguns del participants qualificaven els pressupostos de l'Estat com "comptes de guerra". I sembla que hi ha alguna cosa de veritat. Després dels pronunciaments sobiranistes de CDC a Catalunya els comptes estatals li han esmotxat un 45 por cent de l'inversió pública. Que n'aprenguin!, que diria Joan Laporta.

Però tampoc els amics del PP surten ben parats d'aquesta dèria estalviadora que bufa des de Berlin i s'escampa cap a Balears on els doblers que venen de Moncloa per invertir a les illes davallaran enguany un 22 per cent. I si li han tocat els nassos a l'honorable Bauzá, el nostre president Tadeo ja pot anar posant els seus en remull.

I com sembla una guerra de tots contra tots, no només es barallen pels doblers sinó pel que calgui. Tal vegada així s'explica que Palma li digui al Consell menorquí que s'empassi el seu PTI amb vi de Binissalem.