TW

El Nomad, el millor restaurant del món tanca. Ho va fer també en el seu dia El Bulli de Ferran Adrià. El discurs oficial és que amb la pressió de ser els primers estan exhausts perquè s'han buidat creativament i necessiten aire fresc. En realitat tanquen per obrir tard o d'hora i no deixaran de facturar mentre la porta estigui tancada perquè tots sabem que ja no es tracta de vendre dinars o sopars, de vendre habitacions o llits, es tracta de fer viure una experiència inoblidable a l'usuari, la que sigui però que sigui la millor.

Noticias relacionadas

Això és en el que treballen les empreses des de fa temps, això és el que fa anys s'intenta explicar des de la comunicació i el màrqueting, substituint productes i serveis per necessitats satisfetes i problemes resolts. És necessari aquest canvi de xip quan estem enfocant el nostre negoci de cara a la propera temporada, tant pels que vindran a preu fet com aquells que no miraran la nota. Tots són iguals d'importants perquè faran d'altaveus del que hagin viscut. De fet, si no ho han fet, potser en aquest precís moment estiguin decidint on passaran les seves properes vacances i per tant, tinguin el desig de Menorca al seu subconscient.

L'expectativa en aquests moments de la decisió deu ser tant o més alta que quan els hi faltin dos dies per arribar. Cadascú haurà tingut la seva motivació però tots vindran amb l'objectiu de viure una bona experiència. Serem capaços de transformar-ho en una realitat o els rebrem amb aquella pensament de l'hora dels pesats? Trobaran alguna cosa més que la porta pintada de nou?