TW

Esper que l’any recentment començat es presenti amb bones perspectives. Dir-vos que m’he portat bé, que no he fet enfadar gaire a ningú i que m’esforç per fer créixer i donar el millor sentit possible a tot allò que toc. És el que fan la majoria de les persones quotidianes, pel que no defugiré del tòpic, i en faré la carta màgica.

Noticias relacionadas

Prest tindrem eleccions, pel que deman que la política recobri l’objectiu primordial d’ordenar el quefer dels ciutadans, i que els hi garanteixi una vida digna. M’agradaria que avancéssim -d’una vegada- en un món sense guerres, una organització social que no deixi ningú enrere. També que retorni l’Europa que va costar tant cosir, més unida i més social, i que perd el fil per moments. La societat de ca nostra, l’espanyola, i la catalana també, que requereix avançar i organitzar-se de nou. De vegades, em sembla que els qui comanden juguen al joc dels disbarats. La mà dura que proposa la dreta no serveix per res.

I més a prop, on segurament l’escrutini serà una rifa on cap partit tindrà els suports necessaris per governar en solitari. S’haurà d’aconseguir consens en els temes més importants. Posats que sou mags, podríeu arreglar la qualitat de l’aigua, els compromisos de la Reserva de Biosfera, els recursos hídrics, la carretera, els sociosanitaris i les residències que fan tard, l’enfocament turístic viable amb la sostenibilitat... De vegades, crec que visc en una illa carregada de sobrenaturalisme.