TW

La multinacional sueca dels mobles que t’has de muntar a casa ha donat a conèixer una nova iniciativa en què anuncia que a partir d’ara també pots llogar els seus mobles. Els podràs tenir a casa per un temps determinat i quan els tornis, els revisaran, els repararan i tornaran a posar-se a disposició dels clients. La idea és innovadora i molt alineada amb el corrent de ‘redueix’, reutilitza, recicla que ens ha d’ajudar a conservar el planeta i no consumir desmesuradament.

Noticias relacionadas

Aquest dimecres en Quim Monzó en feia un divertit retrat a la seva columna de «La Vanguardia», sempre recomanable, on ho qualificava d’èxit segur per la publicitat que ja havia aconseguit amb només difondre-ho i implantar-ho en mode de prova pilot a les seves botigues de Suïssa. M’imagino les possibilitats que s’obren per qui té apartaments d’estiu, per exemple.

En qualsevol cas, aquesta notícia m’ha recordat la que va protagonitzar la Biblioteca de Maó el passat mes de setembre, quan va anunciar que havia engegat una nova modalitat de préstec, la d’obres d’art original d’artistes de Menorca, a imatge i semblança del que passa amb els llibres, les revistes, els discs de música o les pel·lícules en DVD. Una prova pilot que no sé quina resposta haurà tingut després de cinc mesos de funcionament, en la que hi havia un centenar d’obres de divuit artistes a disposició de qualsevol, que havien estat seleccionades de totes les tendències i estètiques, amb tècniques diverses, de joves i consagrats. Només faltarà que qui decideixi llogar mobles i quadres, tingui el cap moblat.