TW

Fernando Colomo (Fer) i Daniel Craig (James Bond), tenen poc o res en comú. I no ho dic per aquella teoria tan esotèrica de que tots tenim al món, set persones que físicament s'assemblen a nosaltres. Poso en dubte que ambdós es coneguin i tampoc faré l'esforç per posar-los físicament un al costat de l'altre per veure que s'assemblen com un ou a una castanya.

Noticias relacionadas

Però malgrat tot, demà divendres els dos coincidiran a la gran pantalla perquè aquest 6 de novembre s'estrena al nostre país la darrera pel·lícula de la factoria Bond i també s'estrena, la darrera pel·lícula del director madrileny, «La Isla Bonita». I casualitats del món, tant Craig com Colomo han estat aquest estiu a Menorca de vacances, malgrat que el protagonista de l'agent 007 no s'hagi deixat veure tant fàcilment com el director de «Bajarse al Moro».

Gràcies a la generositat de l'estimat Miguel Angel Furones, vaig tenir la fortuna d'assistir a la projecció privada que es va fer al mes d'agost al cinemes Ocimax de Maó, junt amb tots els seus protagonistes. Una comèdia fresca, intel·ligent, i divertida al pur estil Woody Allen, rodada íntegrament a Menorca. Quan hi ha talent i una bona història per explicar, segurament no es necessita un pressupost de 240 milions d'euros como el que s'ha tingut per enregistrar les aventures de l'agent secret. «La Isla Bonita» s'ha fet sense guió, sense maquillatge, sense il·luminació ni vestuari però el resultat és immillorable. Ja m'ho direu.