TW

Aquest cap de setmana es tornarà a posar la catifa vermella de les grans ocasions amb motiu de la segona edició de la Fira Arrels. Un aparador de luxe durant dos dies del producte local que fa ganes veure per no perdre's detall del que son capaços de fer els elaboradors locals.

El programa impressiona tot d'una i si la posta en escena torna a tenir l'espectacularitat de l'any passat no valen excuses per no anar-hi. Aquesta fira arriba en un moment molt interessant de la gastronomia i la restauració a Menorca, amb l'eclosió de nous establiments per llevant i per ponent que estan pitjant l'accelerador a taula.

Noticias relacionadas

La llàstima és que tot aquest esforç no estigui tenint a sala la mateixa potència que s'imprimeix des de les cuines. Parlant fa uns dies amb restauradors, em comentaven els problemes que tenen per trobar bons professionals que tinguin la capacitat d'arrodonir el que surt dels fogons. Ja no cal ni que justifiquin que no han estudiat res, només que diguin que tenen ganes i que aquesta actitud es vegi traslladada al dia a dia. Els ensenyarem de zero si cal.

Aquest era el desig que expressaven després de qualificar aquesta manca de bons cambrers o sommeliers a Menorca com una assignatura pendent i un problema difícil de resoldre que complicava la creació de bons equips. Podríem parlar de formació, de sous baixos o de temporades massa curtes com a origen del problema per,ò sigui quina sigui l'equació, aquest és un tema que no es pot menystenir.